Projektteknik Ljus

Med ljus gör vi det osynliga synligt. Med kontrast skapar vi intressanta miljöer. Med mörker skapar vi en plats för naturen att vila.

Vår vision

Vi på Projektteknik Ljus vill erbjuda de bästa belysningslösningarna för exteriöra miljöer utifrån varje enskilt projekts förutsättningar. Vi vill att alla våra projekt ska bidra till att skapa trivsel och trygghet i samhället.

Varför är ljus viktigt?

Allt liv på jorden är beroende av ljus och mörker. I dagens 24/7-samhälle ställs höga krav på den artificiella belysningen. Det är vår uppgift att tillgodose människans behov, likväl att värna om djur- och växtriket. Ljuset är en viktig identitetsbärare under dygnets mörka timmar och är avgörande för ett områdes trivsel och upplevda trygghet. Strategiska placeringar bidrar till visuell ledning och förtydligar stadsrummet. Med rätt ljussättning framhävs de byggda kvalitéerna samtidigt som nya uttryck kan ta form.

Vad kan vi erbjuda?

Vi är ett sammansvetsat gäng som brinner för ljussättning i exteriöra miljöer. Med lång erfarenhet och bred kompetens täcker vi upp byggprocessens alla skeden. Vi hjälper er att identifiera era behov och kan utifrån dessa erbjuda:

  • Belysningskoncept
  • Inventering och analys
  • Ljusberäkningar
  • Bygghandling
  • Bygg- och projektledning
  • Besiktning

Prata med våra specialister idag

Vi är ett sammansvetsat team med placering i både Jönköping och Linköping. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom alla områden som rör utomhusbelysning. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Stefan Trygg

VD PT Ljus / Projektledare

stefan.trygg@projektteknik.nu
073-517 94 21

Mer om Stefan

Stefan är VD för Projektteknik Ljus och har mer än 30 års erfarenhet från belysningsbranschen. Han är utbildad elektriker och arbetar nu främst med projekt-/byggledning och besiktning.

Emma Johansson

Ljusdesigner / Uppdragsledare

emma.johansson@projektteknik.nu
073-517 94 31

Mer om Emma

Emma är ackrediterad Svenska Ljusdesigner utbildad vid JTH. Hon har tio års erfarenhet inom exteriör belysning. Hos Projektteknik Ljus jobbar Emma främst med ljusberäkningar, koncept och uppdragsledning.

Kristofer Jonsson

Projektör / Projektledare

kristofer.jonsson@projektteknik.nu
070-223 68 72

Mer om Kristofer

Kristofer är utbildad elektriker med stor kunskap inom belysningsteknik och styrning. Han har mångårig erfarenhet som drift- och underhållsansvarig för belysning hos tidigare arbetsgivare. Hos Projektteknik Ljus arbetar han främst med projektledning inom både tillfälliga och permanenta belysningsinstallationer.

Hanna Hermansson

Ljusdesigner / Uppdragsledare

hanna.hermansson@projektteknik.nu
073-649 47 36

Mer om Hanna

Hanna är uppdragsledande ljusdesigner hos Projektteknik Ljus. Hon har över 15 års erfarenhet från både tillverkarsidan och föreskrivande led. Hanna är ackrediterad Svensk Ljusdesigner utbildad vid JTH där hon även sitter med i skolans branschråd.

Tomas Johanson

Belysningsprojektör / Uppdragsledare

tomas.johanson@projektteknik.nu
073-517 94 33

Mer om Tomas

Tomas har under sitt långa arbetsliv arbetat med ljus genom konsultverksamhet och som fotograf. Han är Projekttekniks cad-guru och visualiseringsexpert.