Projektteknik stärker upp verksamheten och har anställt Magnus Neij, som kommer vara ledande i uppstarten av nytt kontor i Jönköping.

Projektteknik har växt ordentligt under 2018 och fortsätter i samma anda under 2019. Vi är därför mycket stolta över att kunna presentera vår nya medarbetare Magnus Neij, som en viktig pusselbit för vår etablering i Jönköping. Genom denna rekrytering förstärks vårt lag, både med en spetskompetens gällande sjukhus samt med en lokal förankring i Jönköping.

Magnus kommer till oss från en tidigare tjänst på WSP i Jönköping, där han varit gruppchef för deras el- och telegrupp. Den lyckade värvningen av Magnus är en viktig pusselbit för Projektteknik, som jobbar mot att bli en etablerad aktör i Jönköping. Värvningen stärker upp vår redan nu höga kompetens, inte bara inom sjukhus utan även inom offentliga lokaler så som skolor och bostäder.

Magnus kommer i sin nya roll som kontorsansvarig i Jönköping framför allt vara delaktig i Projekttekniks etablering i Jönköping samt bidra till Projekttekniks ambitioner att tillhandahålla de bästa och mest engagerade tekniska konsulterna på de marknader där Projektteknik verkar.

Johan Fridh kommer att vara delaktig i uppstarten tillsammans med Magnus och även han vara på plats i Jönköping. Johan har jobbat som elkonsult i Linköping i många år och var med och grundade Projektteknik 2017. Johan har under de senaste åren jobbat mycket med universitetssjukhuset i Linköping samt det nya Gärstadsverket KV62 i Linköping. Just nu är Johan delaktig i ett pågående Kraftvärmeverk åt Eon ”Högbytorp” utanför Stockholm, som nu trappar ner och färdigställs under våren / sommaren.