Projektteknik fortsätter att växa och vi är mycket stolta att kunna presentera vårt senaste tillskott. Vi stärker nu vår lokala marknad i Örebro samt nyetablerar verksamheten i Västerås och Sala genom att rekrytera en driven El-chef – Patrik Lindberg.

Patrik är 41 år och kommer ha Sala som utgångspunkt samt vara utvecklingsansvarig för Västerås och Örebro. Patrik har mer än 20 års erfarenhet som entreprenör, projektör och uppdragsledare inom El/Tele. De senaste fem åren har han arbetat som ansvarig konsultchef och erfarenheten är spridd inom flera områden (t.ex. sjukvård, kontor, skolor, reningsverk, försvarsanläggningar m.m.). I och med rekryteringen av Patrik ser Projektteknik en stor utvecklingspotential inom området.

– Rekryteringen ligger helt i linje med vår strategi, att i första hand vid nyetableringar anställa starka lokala namn med lång erfarenhet och driv. Detta för att säkerställa hög kundnöjdhet och att våra kunder får valuta för sina konsultarvoden, säger VD Mattias Johansson. Utöver strategin tycker vi Patrik som person passar in i vårt lagbygge.

Varmt välkommen Patrik, vi hoppas du ska trivas hos oss på Projektteknik!